U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meerle KFC - Meer C (speeldag 12 op 23-11-2013)

Eindstand: Meerle KFC 11 - 1 Meer C

Op deze wederom koude en kille zaterdag moesten we een korte verplaatsing maken naar de geburen van Meerle.  Vooraf wisten we dat Meerle normaliter een tegenstander zou zijn waarmee we ons zouden moeten kunnen meten. We waren echter wel wat bevreesd wat de boerderijklassen, en de daarmee gepaard gaande weinig uurtjes slaap, met onze meiden had gedaan.

Onze vrees bleek gegrond want gedurende  de eerste helft was het maar een slappe vertoning wat onze meiden op de mat legden, de meesten vertoefden blijkbaar nog in “slaapmodus”.  Alleen Nienke acteerde op het niveau wat we van haar gewend zijn maar in haar eentje is het natuurlijk ook niet gemakkelijk.  Zo gingen we rusten met 6-1 in het voordeel van Meerle, ons doelpunt werd gescoord door Nienke. We konden ook nog aanspraak maken op meer maar vooral Nienke had pech dat enkele van haar pogingen net naast de verkeerde kant van de paal zoefden of dat de Meerlese doelman enkele gepaste reddingen in huis had.

Onder de rust werden er blijkbaar bij de volgende thuismatch door onze T1 en T1 frietjes beloofd (dixit dochter van den délégé) indien de tweede helft scherper werd gespeeld en na een luide kreet waren de meiden er klaar voor.

De tweede helft bracht inderdaad veel meer strijd vanwege onze meiden, ze gingen er nu echt voor maar helaas was het vandaag de wedstrijd van net niet. We kwamen geregeld tot kansen of pogingen op doel maar de bal wou er niet in. Nienke vond steeds de doelman op haar weg, Sophie haar vizier stond niet op scherp bij een paar afstandspogingen en Hannah was ei zo na dicht bij haar eerste doelpunt toen de keeper eindelijk verslagen was maar een laatste verdediger kon nog net de bal voor de lijn keren.  Ook Larissa kon een poging niet in doel krijgen. Ook de andere meisjes Tooske, Lotte , Iefke en Hayley deden nu hun uiterste best en geregeld werd er goed en stevig in duel gegaan, zo hoort het !

Ook werd er plezier gemaakt op het veld. Vooral met tegenspeelster Fien (het enige meisje bij Meerle) werd er wat afgelachen en afgebabbeld als de mogelijkheid zich voordeed tijdens de wedstrijd. Als bedanking voor deze fijne namiddag was het uitgerekend Fien die de eindscore op het bord trapte : 11-1.

Nu nog even de batterijen opladen voor de laatste twee thuiswedstrijden voor de winterstop, te beginnen nu zaterdag tegen Gierle B (met de beloofde frietjes? )(waar ik echter nog niks van afweet maar zal toch maar voor de zekerheid een goed gevuld portefeuille meenemen…).