U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer C - Wortel (speeldag 4 op 28-09-2013)

Eindstand: Meer C 1 - 23 Wortel

Vandaag moesten onze roze duivels de buurjongens van Wortel partij geven. Ons rotatiesysteem moest , deels noodgedwongen, reeds toegepast worden. Sophie besloot een extra stage in te lassen aan de kust en Kato en Lore gingen hun conditie nog wat aanscherpen op de dansles. Melissa mocht nog een extra weekje rusten zodat de meiden die vandaag de geelzwarte kleuren gingen verdedigen Hayley, Hannah, Larissa, Nienke, Tooske, Iefke, Lieselore, Caitlin en Lotte waren. Voor enkele onder hen was het de eerste echte wedstrijd ooit en daardoor waren de automatismen af en toe nog niet wat ze moesten zijn. Vaak werd het mannetje vrijgelaten zodat Wortel regelmatig een vrijgeleide kreeg richting het geelzwarte doel. Bij de rust was het dan ook 0-11 voor onze buurjongens. Onder de rust werd iedereen terug op scherp gezet en het eerste gedeelte van de tweede helft konden we zelfs gelijke tred houden met onze tegenstander en kwamen we ook verdiend aan de eerredder, gescoord door Nienke Vervoort. Op het einde van de wedstrijd was het bobijntje bij vele meiden  af en begon dan ook de vermoeidheid parten te spelen waardoor we nog serieus wat doelpunten moesten incasseren. Het eindverdict  was dan ook 1-23 voor de Wortelse boys. Een welgemeende proficiat aan hen ook voor hun sportieve houding tijdens de wedstrijd.

Ondanks dat er enkele lichtpuntjes waren hebben ook enkele andere meisjes ondervonden dat een echte wedstrijd spelen toch nog iets anders is dan een wedstrijdje op training. Allemaal goed blijven trainen en goed luisteren naar de aanwijzingen van de trainsters en dan kan het alleen maar in stijgende lijn gaan.